Cautare

242 de rezultate pentru "numere romteleco" (2.70 secunde)
Exista chiar si numere gratuite de telefoane la care poti face plangerea si unde cineva trebuie sa te ia in seama.
Unul care sa numere doar vreo sase milioane? Sau chiar unul mic, mic de tot, cat sa incapa in Piata Universitatii?
Din pacate pentru dansul, numarul admiratorilor celui care invita opozitia "sa-i numere ouale" s-a micsorat simtitor. Chiar si cei care ii recunosc calitatile de lider, nu pot trece peste atat de penibilul (si penalul) caz "matusa Tamara".
Asta, pana cand a inceput un scandal politic, care a determinat gestionarii acestor fonduri europene sa numere din nou banii pe care i-au dat celor care au cattigat proiectele.
Ca i-a trimis "la psihiatru" suna cum suna (e un fapt gustat de cei vizati, care au putut da titluri bombastice si si-au "scos" astfel stirea), dar faptul ca i-a trimis sa numere ei turistii straini de pe litoral este putin cam deplasat pentru insusi ministrul Turismului, care isi demonstreaza incapacitatea de a oferi niste simple date care ii sunt oricum furnizate, la cerere, de angajatii din subordine.
Am stat 6 ore pentru a solicita numere noi la masina. Cand am vazut ca nu se poate, am dat o sticla de whisky si intr-o ora le-am avut acasa.
Ce, e pacat sa ai numere?- - Crezi ca rasul ingrasa? - Nu stiu daca rasul ingrasa, dar face bine.
Barbatul ranit a oferit cateva detalii despre autoturismul implicat in accident, el amintindu-si ca era vorba de o masina straina cu numere galben cu negru, probabil de Marea Britanie, iar zecile de politisti plecati in cautarea fugarului au reusit sa-l gaseasca in doar doua ore.
Inprezent, Bucurestiul nu beneficiaza de un astfel de sistem de supraveghere video (recunoastere numere de inmatriculare autovehicule).
Extinzand cercetarile s-a stabilit ca in doua imobile situate in Bucuresti, functionau "dispecerate" de preluare a comenzilor telefonice prin care se solicitau servicii de natura sexuala contra cost, pe numere de telefon postate pe site-uri de internet cat si prin mass-media.
Aceastra aparatura urma sa fie completata cu sistemul automat de recunoastere a placutelor cu numere de inmatriculare. Practic, se dorea o monitorizare a traficului dinspre sudul UE catre nordul UE.
Lazar i-a permis femeii sa numere echivalentul in lei a sumei de 500 de euro, dupa care i-a cerut banii inapoi pentru a-i aranja si, profitand de neatentia acesteia si de interventia lui C.
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Calafat si Punctului de Trecere a Frontierei Bechet, judetul Dolj, au depistat in zona de competenta zece autocamione si trei autoturisme care figurau ca fiind neinmatriculate.Autocamioanele Mercedes Benz, cu numere de inmatriculare provizorii nemtesti, erau conduse de cetateni bulgari si figurau ca neinmatriculate din data de 11.05.2012.Autoturismele, doua VW si un Hyundai Coupe, erau conduse de doi cetateni bulgari, respectiv un cetatean roman si figurau ca neinmatriculate din data de 11.05.2012, respectiv 12.05.2012.Politistii au intocmit persoanelor in cauza acte premergatoare de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat.
Potrivit reprezentantilor IPJ Dolj, Eduard Zlatineanu, de 37 de ani, din Craiova, conducea pe 15 mai un Audi A8 cu numere de Marea Britanie pe bulevardul Dacia, iar intr-o curba usoara la stanga a pierdut controlul directiei si a acrosat cu partea dreapta a masinii remorca unui tir parcat pe marginea drumului.
Am ajuns la magazin si cand am vazut Loganul albastru cu numere de Bucuresti mi-am dat seama ca e ceva in neregula.
Exista si cateva numere de urgenta: 0800800407 sau 0214311259. Inca ceva: in acest moment NU SE MAI PUNE problema daca pasagerii aveau sau nu asigurare de calatorie, pentru ca Statul Roman a preluat toate costurile spitalizarii sau repatrierii cadavrelor".
Razvan Gabriel Trifan se afla la volanul autoturismului marca Opel, cu numere de Bucuresti, cand, intre comunele Saschiz si Vanatori, a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, chiar intr-o curba, moment in care s-a izbit de un autocar care se intorcea din Grecia si circula regulamentar.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
Un autocar cu numere de Turcia s-a rasturnat la Braila. Autocarul avea la bord 36 de pasageri. Trei au murit si 16 sunt raniti.
Pe scurt, o masina (de obicei cu numere de inmatriculare straine) este oprita pe marginea soselei cu capota deschisa, iar langa ea se afla un barbat sau o femeie care face semne disperate sa opresti ca sa dai o mana de ajutor.
google-analytics.com